online marketing bureau
online marketing

5 Tips over het verhogen van je website verkeer

Ben je op zoek naar meer verkeer op je website? Hopelijk helpt deze post van ROXTAR Online Marketing Bureau je daarbij. Met de volgende informatie beschik je in ieder geval over de basisinstrumenten om het aantal bezoekers dat verkeer naar je site drijft te verhogen.

  1. Als je je eigen website maakt, moet je beginnen met je site interessant en boeiend te maken. De eerste stap is het maken van een bedrijfs- / persoonlijke blog. Onthoud dat je in de eerste plaats interessante inhoud aanbiedt. Zorg ervoor dat je je blog van tijd tot tijd bijwerkt met het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen in je bedrijfstak.
  2. Hoewel de meeste mensen de neiging hebben om metabeschrijvingen te verwaarlozen, geven deze stukjes tekst vitale informatie over je pagina. De zoekmachines gebruiken ze om je webpagina’s in de resultatenpagina’s voor te stellen, dus moet je ervoor zorgen dat ze op punt staan en de gebruikers een indicatie geven van wat ze kunnen verwachten als ze doorklikken.
  3. Het optimaliseren van tekst voor zoekmachines is even belangrijk als het optimaliseren van afbeeldingen voor hen. Zonder deze optimalisatie zul je niet kunnen ranken voor gerelateerde trefwoorden. De dichtheid van de trefwoorden moet echter niet te hoog zijn, anders kan Google denken dat je site spam is. Ideaal zou het tussen 3% en 5% van de hele pagina moeten zijn.
  4. Maak profielen aan op Facebook, Twitter, LinkedIn en anderen en plaats regelmatig berichten over de inhoud van je blog. Houd je volgers op de hoogte, zodat ze je niet vergeten. Probeer ook contact te leggen met andere bloggers.
  5. Publiceren op discussiefora is een van de gratis manieren om je bedrijf te promoten. Veel webmasters gebruiken deze strategie om hun sites op te laten vallen. Wees echter voorzichtig, want je moet wel kwaliteitsinhoud plaatsen, willen mensen je serieus nemen.

Veel plezier! Groeten, team ROXTAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *