Geen categorie

Een Offerte Programma voor Horeca is een Goede Investering

De horeca heeft het zwaar in de tijden van corona. Wij hopen dan ook dat de horeca-ondernemers weer snel hun oude vertrouwde manier van werken kunnen voortzetten. Een stap in de goede richting zou kostenbesparing zijn. Tijd is geld zeggen ze altijd, en dat is natuurlijk ook zo. Wanneer jij de catering regelt voor evenementen begin jij vaak met het versturen van offertes. Jij luistert naar wat de klant wil en hoe het evenement eruit ziet. Dit kan een vergadering zijn, een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een seminar. Met een offerte programma voor horeca maak jij het voor de klant en jouw onderneming al een stuk gemakkelijker.

Hoe werkt het

Jij stelt een aantal vaste mogelijkheden vast in het programma. Zoals de beschikbare locaties, het eten en drinken wat jij kunt leveren, en de tools die jij kunt aanbieden, zoals bijvoorbeeld een beamer. De klant kan via jouw website het offerte programma benaderen en vervolgens een aantal basis vragen beantwoorden. Zoals het aantal gasten, de omgeving waar het event moet plaats vinden en de datum. Op basis van deze beantwoorde vragen biedt het programma automatisch een aantal beschikbare opties aan die de klant kan selecteren. Wanneer de klant het gehele proces doorloopt krijgt hij aan het einde een realtime offerte te zien waar hij eventueel direct akkoord mee kan gaan.

Waarom investeren in een Offerte Programma voor Horeca

De klant ziet direct wat er mogelijk is en kan snel handelen. Het scheelt enorm veel tijd omdat het volledig automatisch gaat. Jij hebt dus tijd over voor andere belangrijke zaken waar jij weer geld mee kunt verdienen. Jij hoeft geen tijdrovende telefoontjes te voeren en e-mails te versturen om de wensen van de klant te noteren. Alles komt in één overzicht binnen in je e-mailbox. Zo is alles direct duidelijk voor jou en de klant.