24 januari 2022

Epson inkt bestel je online

2 min read

We werken steeds meer papierloos op kantoor, maar soms kan het toch wel heel handig zijn om iets te kunnen printen. Een goede printer is dan het eerste vereiste, maar ook inkt mag je niet vergeten. Epson inkt kun je gemakkelijk online bestellen. Zo zit je nooit zonder inkt voor je printer. Je bestelt hier Epson inkt van het huismerk, hierdoor ben je voordeliger uit, maar heb je wel de vertrouwde kwaliteit. En die kwaliteit, dat is natuurlijk de reden dat je die Epson printer hebt aangeschaft. Je wilt de beste prints, maar dan wel voor een goede prijs. In dit blog vertellen we je hier een aantal handige tips over!

Epson inkt is uniek voor Epson printers

Je kunt niet zomaar iedere cartridge of toner in iedere printer stoppen. Het is belangrijk dat je het juiste type erin plaatst. Dit zorgt voor een goede connectie tussen de cartridge en de printerkoppen. Het is de enige manier om een print op een pagina te krijgen. Hierdoor is het dus van belang dat je de juiste Epson inkt voor je Epson printer kiest. Dit lijkt een enorme uitdaging, er zijn nogal wat types printers en cartridges, maar in de praktijk valt het reuze mee. Je kunt online het typenummer van je printer invoeren en de juiste cartridge komt dan vanzelf in beeld.

Ga je voor kleur of zwart/wit?

Het is natuurlijk maar net wat je wilt printen en wat voor inkt er in jouw printer gaat. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en zwart, maar je kunt ook gaan voor een compleet pakket. Zo heb je alle kleuren die in je printer passen altijd op voorraad. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en je bestelling wordt al vanaf € 35,00 gratis bij je thuis of op kantoor afgeleverd.

Thuiswerken en scholing thuis zorgen voor meer printjes

Veel mensen werken nog steeds het grootste deel van de week vanuit huis. Op kantoor geldt een soort van roulatiesysteem. Dit zorgt er wel voor dat je thuis je spullen op orde moet hebben. Een goede werkplek, goed licht, een fijne laptop en natuurlijk een goede printer met de juiste inkt zijn dan, in veel beroepen, een vereiste. In de tijd dat de scholen gesloten waren werkten de kinderen ook thuis. Zij moesten veel opdrachten digitaal uitvoeren, maar ook opdrachten printen en op de terugkomdagen inleveren. Omdat nu de regel is dat het hele gezin thuis moet blijven bij klachten, zul je merken dat de printer en dus de inkt alsnog veel gebruikt zal worden.