25 januari 2022

Geef je bezoekers net dat beetje extra

2 min read
TIC narrowcasting

Een scherm met een muziekzender of beelden vertonen kan in principe met ieder scherm, maar wil je ook koppelingen maken via internet met instanties zoals de ANWB, het weer tonen of de actuele stand op de weg dan voldoet zo’n scherm niet meer. Met de software van TIC narrowcasting kun je vertonen wat je wilt laten zien, door de koppelingen via internet met bepaalde diensten ben je altijd up to date. Het dichtstbijzijnde station bijvoorbeeld met de vertraging van de NS, maar ook het weer of de stand van zaken betreft de file. 

Interactief bezig zijn

Waar je voorheen werkte met stilstaande beelden, kun je met TIC narrowcasting interactief bezig zijn. Laat de plannen zien van je bedrijf met de daarbijbehorende grafieken die meegroeien in de komende jaren, de medewerkers worden op deze manier nog meer betrokken bij het bedrijf. Is de presentatie klaar dan kun je naar keuze bijvoorbeeld Youtube muziek afspelen, of via internet een radiozender. Kortom met de software heb je vele mogelijkheden en kansen die je anders niet hebt. 

TIC narrowcasting

Kies een huisstijl op maat

Heb je binnen je bedrijf een eigen huisstijl waar je niet van af wilt wijken, de software van TIC narrowcasting is uitstekend te integreren met iedere huisstijl. Zijn er bepaalde programma’s die je gebruikt, of een reserveringssysteem dan is is ook geen probleem. Ook de bezetting van bijvoorbeeld een ziekenhuis kan getoond worden op het scherm, kortom wat je ook wilt zien of laten zien is zeker mogelijk. Bestanden kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan het systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *