4 december 2021

Geen omkijken meer naar linkbuilding: kies voor uitbesteden

2 min read

Op zoek naar een manier om het organische verkeer van je website toe te laten nemen? Om een hogere positie te krijgen bij belangrijke zoekresultaten is linkbuilding erg belangrijk. Dit kun je uiteraard zelf doen maar er je kunt er ook voor kiezen om een bureau in te schakelen. In deze blog vind je alle redenen waarom linkbuilding uitbesteden de beste optie is voor jouw bedrijf. 

Wat is linkbuilding ook alweer?

Voor ons marketeers is het natuurlijk makkelijk om alle termen zo even voorbij te laten komen, maar wij van DoubleSmart begrijpen dat niet iedereen hiervoor heeft gestudeerd. Linkbuilding is een manier om websites te verbeteren en op deze manier hoger terecht te komen bij de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Door middel van linkjes van jouw website te plaatsen op andere websites geeft dit jouw website meer waarde en wordt deze hoger ingeschat door Google, in een nutshell dan. 

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden?

er zijn meerdere voordelen die samenhangen met het uitbesteden van linkbuilding. Echter is elke organisatie en situatie natuurlijk anders en is het dus niet voor iedereen te zeggen wat de voordelen precies zijn. Toch vind je hieronder de drie voordelen die bedrijven het meeste zullen helpen. 

  1. Je hebt meer tijd om te ondernemen

Om goede en veel backlinks te kunnen plaatsen ben je kostbare tijd kwijt die je ook had kunnen besteden aan je ondernemen. Door het inhuren van een bureau dat hierin is gespecialiseerd heb je er geen omkijken meer aan en kun je door met wat je het liefste doet, ondernemen!

  1. Een bureau is specialistisch

Linkbuilden kost veel tijd en kun je er niet zomaar even naast doen. Het is hiernaast ook van cruciaal belang voor je website. Wanneer je zelf aan de slag gaat met linkbuilding en hier nieuw in bent zal dit ten koste gaan van de kwaliteit. Bij het uitbesteden weet je zeker dat het bureau kennis heeft van het onderwerp en een goede linkbuilding strategie weet op te zetten om de website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen. 

  1. Je kunt doen wat je het liefste doet

Linkbuilding kost zoals al eerder genoemd veel tijd maar omdat het van belang is voor een website dat het gebeurt zal het toch door iemand opgepakt moeten worden. Dit kan een vervelende taak zijn wanneer het niet je expertise is. Wanneer je dit uitbesteed aan een bureau is er meer ruimte over voor activiteiten die je wel echt leuk vind om te doen!

Linkbuilding bij DoubleSmart

Bij DoubleSmart hebben wij in de afgelopen jaren een grote database op weten te bouwen met webmasters die gezamenlijk meer dan 100.000 websites beheren. Hierdoor weten wij voor vrijwel elk bedrijf een indrukwekkend linkbuilding profiel op te bouwen. Met onze linkbuilding specialisten gaan we aan de slag om voor jou het beste linkbuilding profiel te bouwen en deze ook te behouden, want een echte linkbuilder is nooit klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *