Geen categorie

Een Macbook scherm vervangen is zo geregeld

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Soms heb je dagen dat alles precies zo gaat als je had gehoopt. Je bent heerlijk aan het werk en krijgt bergen werk verzet. Op andere dagen kom je erachter dat het scherm van je Macbook kapot is en dat je dus he-le-maal NIKS kunt doen. Dat is niet alleen frustrerend, het zorgt er ook nog eens voor dat je werk zicht ophoopt en dat de zo zorgvuldig geplande deadlines in gevaar komen. Gelukkig is een Macbook scherm vervangen zo geregeld. Je moet alleen even weten waar je moet zijn.

Je Macbook scherm vervangen kan vaak al in een dag

Het maakt (bijna) niet uit welke Macbook je hebt. Pchulpnederland.nl heeft de meeste schermen gewoon op voorraad. Dus heb je een heel oude Macbook waar je nog geen afscheid van wilt nemen of een heel nieuwe Macbook waar je flink voor hebt gespaard, dat maakt niet uit. Pchulpnederland.nl kan je Macbook scherm vervangen! Zo kun je al snel weer door met je werk of met je schoolopdrachten. Dat is een fijn idee. Maar hoe werkt het precies?

Om je scherm te laten vervangen moet je wel even wat doen

Als je al in Amsterdam bent, kun je zo, zonder afspraak, met je Macbook even binnenlopen op de Ceintuurbaan. Er kan dan snel en vakkundig een diagnose gesteld worden. Ben je niet in Amsterdam? Dan kun je je Macbook aanmelden op de site en dan verzekerd versturen. Zodra je Macbook dan is ontvangen zal een diagnose worden gesteld. Die diagnose kost je € 29,95. Komt hieruit naar voren dat het Macbook scherm vervangen niet gaat lukken of dat er andere problemen zijn? Dan is de diagnose kosteloos. Laat je je Macbook scherm vervangen bij Pchulpnederland? Ook dan is de diagnose kosteloos. 

De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd

Kan je Macbook scherm vervangen worden? Dan is deze reparatie al snel gedaan. De kwaliteit van de reparatie of, in dit geval, vervanging is dusdanig dat je maar liefst een jaar garantie krijgt op de reparatie. In veel gevallen is de reparatie "klaar terwijl u wacht", in andere gevallen kan het een dagje duren. Heb je de Macbook per post verzonden? Dan krijg je deze ook per post weer terug. Hierover wordt uitgebreid gecommuniceerd. Dat geeft jou tijd om je planning aan te passen. Kun je echt niet wachten? Dan kun je tijdelijk een device lenen. Je kunt dan door met je werk of je studie terwijl je eigen Macbook wordt gerepareerd.