25 januari 2022

Sim only: de voordelen

2 min read

Een telefoon is onmisbaar geworden in ons leven: je doet er echt van alles mee. Series kijken, bellen, berichten sturen, checken hoe laat de trein vertrekt, de route zoeken… het is bijna een noodzakelijk voorwerp geworden in ons dagelijks leven. Maar om dat allemaal te kunnen doen, heb je wel een abonnement nodig. Eén van de populairste manieren om internet te verkrijgen is via sim only. De voordelen daarvan lees je hieronder!

Lagere kosten

Bij veel aanbieders kun je een abonnement met een toestel afsluiten. Je betaalt dus naast kosten voor mobiele data, ook nog eens het toestel af. Eindigt je abonnement, dan lever je je telefoon weer in en krijg je een nieuwe. Dit is echter niet het geval met sim only. Je koopt je eigen telefoon en kiest daarna je abonnement uit die het beste bij jou past. Je zit dus niet aan bepaalde telefoon vast. Dit is vele malen goedkoper. Bovendien kun je je telefoon net zolang gebruiken als jij wilt of totdat-ie kapot gaat.

Flexibel

Zoals al eerder vermeld, zit je met een abonnement vast aan een toestel voor een bepaalde periode. Dit is niet het geval met sim only, dat je in de meeste gevallen maandelijks kunt opzeggen. Heb je een ander goedkoper abonnement gezien of wil je van provider veranderen? Dan kan dit dus gemakkelijk zonder al te veel gedoe. Sim only vergelijken is een handige tool om te bepalen welke provider het best bij jou past én welke het voordeligst is.

Data aanpassen

Met een vast abonnement kies je van te voren de hoogte van je bundel. Als je te veel of te weinig kiest, zit je daar voor langere tijd aan vast. Dit geldt niet voor een sim only abonnement. Heb je verkeerd ingeschat hoeveel je nodig zou hebben? Geen zorgen, je past het gemakkelijk aan. Een verhoging gaat vaak gelijk in, een verlaging pas de volgende maand. Extra flexibel dus.

Ben je nog op zoek naar jouw ideale sim only bundel? Vergelijk en bespaar snel online en bestel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *