Mailchimp cursus
Zakelijk

Volg een Mailchimp cursus

Je ziet het vaak op websites van winkels of op blogpagina’s, een nieuwsbrief via de mail. Mailchimp maakt het makkelijk om een nieuwsbrief te versturen. Enkele opties van dit systeem is zelf de inhoud bepalen, een layout maken en de mobiele stijl zien en veranderen. Als je hier niet bekend mee bent kan je een Mailchimp cursus nemen. We Love Traffic maakt het mogelijk om dit te doen. Ze bieden je een ééndaagse cursus aan waar je alles leert over het systeem zodat jij Mailchimp kan gebruiken binnen je bedrijf of voor je blog pagina.

Mailchimp cursus

Wat leer je tijdens de cursus

Je leert een hoop verschillende functies van Mailchimp. Er wordt vaak gevraagd of je voorkennis moet hebben, maar dit is eigenlijk niet nodig. Wel moet je de basiskennis van je computer weten. Denk aan knippen en plakken. Tijdens de 6,5 uur lange cursus leer je een hoop nuttige functies die kunnen toegepast worden in het bedrijfsleven of voor je hobby. Je leert bijvoorbeeld hoe je het systeem kunt inrichten voor AVG. Maar ook leer je hoe je je Mailchimp kan samen koppelen met je social media accounts. Zo hebben ze meer dan 15 onderwerpen in het programma van de Mailchimp cursus. 

De locatie waar deze cursus plaatsvindt is makkelijk bereikbaar met het OV. Zo is de afstand vanaf Amsterdam Centraal Station maar 4 minuten lopen. En met ongeveer 6 minuten is er een goedkope parkeerplek. Hier kan je de hele dag parkeren voor slechts 10 euro.

Veel mensen vragen ook naar een 1 op 1 Mailchimp cursus. Dit zodat ze meer uit de cursus krijgen. Dit snappen ze en daarom is hier een optie voor. Je kan dit online en fysiek doen. Als je het offline wilt doen moet het in een redelijke afstand van Amsterdam doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *